Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Η Κοκκινο.......

Μια φορά και έναν καιρό ζούσε με την μάνα της μια κοπελίτσα, οι γονείς τις είχαν χωρίσει και αυτή έβλεπε τον πατέρα της όποτε αυτός θυμόταν ότι υπήρχε. Η κοπελίτσα αυτή, μιας και ήταν παιδί <χωρίς> πατέρα έψαχνε παρηγοριά στα γηροκομεία και στα πουρό που έβρισκε στο διαδίκτυο. Έτσι επειδή φορούσε μια σέξι νυχτικιά κόκκινη και με σκουφί όταν έκανε το κοινωνικό της έργο με τα πουρό, την είχαν βγάλει Κοκκινοτσουλίττσα.
Μια μέρα όμως έπρεπε να πάει στη γιαγιά της που είχε το στριπτιτζάδικο του χωριού κάτι κουλουράκια που είχε φτιάξει η μανούλα της και κάτι χειροπέδες με κόκκινο γουνάκι που ήθελε μια φίλη της από εκεί. Στο δρόμο συνάντησε ένα νταβατζή αρκετά γέρο για να της αρέσει. Σαν σωστή πουτσόδουλη που ήταν του πρόσφερε τα κουλουράκια της μανούλας της.
Μια παρένθεση για το ιστορικό της οικογένειας της... Λοιπόν η γιαγιά της, 'Ελα Μουνάκη - Παπαστάυρου, παντρεύτηκε μικρή τον Πασχάλη Μουνάκη και χήρεψε πάλι μικρή, κλιρονομώντας ένα εστιατόριο ένα σπίτι και μια μικρή κόρη. Το εστιατόριο, το μετέτρεψε στο κωλόμπαρο που ακόμα ζει ένδοξες στιγμές. Η κόρη της ,Γιάννα Μουνάκη, μεγάλωσε μέσα σε αυτό το μαγαζί μαθαίνοντας ,θεωρητικά, τη δουλεία. Διάβαζε πολύ και πέρασε στη νομική για να προστατεύσει την μάνα της από τη βροχή των μηνύσεων που μάστιζαν το μαγαζάκι. Δυστυχώς όμως στη σχολή ένας τεντιμπόης την αποπλάνησε και την άφησε έγκυο στην Κοκκινοτσουλίτσα. Δεν ήθελε δεσμεύσεις της είχε πει τότε. Λυδία Μουνάκη ήταν το όνομα της μικρής Κοκκινοτσουλίτσας..... Η συνέχεια μετά από σχόλια...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αα γμτ δεν εχω μαθει ακομα τι ειναι ο τεντιμποι.. μου εξηγειτε πλζ?

Ανώνυμος είπε...

aisxos

Ανώνυμος είπε...

Ο τεντιμπόι ειναι τα αγόρια που κάνουν απλές σχέσεις για να περνάνε καλά (όπως όλοι μας)
και 'εκμεταλεύονται' τα αθώα κοριτσάκια!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μετά από τα σχόλια σας θα μπορέσω να συνεχίσω το έργο μου. Ευχαριστώ πολύ. Δεν πειράζει που ήταν τελείως άσχετα.

Ανώνυμος είπε...

α αυτο ειναι? Σιγα ρε ολο τετοιες σχεσεις κανεις θα παθεις τπτ.. τεντιμποι του πεοντα .
Και μη νομιζεις οτι δν το κανουν και τα κοριτσια

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια αρκετά παλιά έκφραση, όταν άρχισαν να έρχονται τα αμερικάνικα πρότυπα στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος!
Ακούς εκεί να την αφήσει έγκυο!!!
Σαν τον Πυθαγοριώτη φίλο μας....
εμ βέβαια! άμα παίρνουν τέτοια πρότυπα τι άλλο θα κάνουν τα παιδιά?

Ανώνυμος είπε...

mprabo agori mou sou euxomai na gineis kai manousakis