Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Πως θα αποκτήσετε παιδεία...

Η παιδεία είναι ένα από τα πλέον δυσκολότερα πράγματα που μπορεί να αποκτήσει κανείς, και ένα από τα ευκολότερα που μπορεί να χάσει. Π. χ. αν κάνεις φασαρία στη 1 τα ξημερώματα στο βραδινό σου μπάνιο ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ!
Παιδεία μπορείς να <κατεβάσεις> από το διαδίκτυο, πήγαινε στο google και θα βρεις αμέτρητα site για να <κατεβάσεις> παιδεία (μετά θα συνδέσεις το usb, όπου κι αν το έχεις και μεταφέρεις την παιδεία από το Η/Υ στο σώμα σου). Επίσης πως κάνουν οι πρόσκοποι καλές πράξεις έτσι και εσύ αν δεν κάνεις καφρίλες κερδίζεις παιδεία.
Στο κυνήγι των μιξο-παρθένων η παιδεία είναι άφθονη. Οι επίσημοι μάγκες του σχολείου σου, χώρο εργασίας σου, είναι και επισήμως απαίδευτοι, αν τους αγνοείς ή τους έχεις σε απόσταση ασφαλείας, προστατεύεις και την παιδεία σου. Λοιπόν μαζέψτε όση παιδεία μπορείτε για να μην μπορεί κανείς να σας την ξαναπεί αν κάνετε βραδινό μπάνιο και προπαντός να σας πει ότι δεν έχετε παιδεία!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οποιαδήποτε ερώτηση εδώ παρακαλώ,
Ο διάσημος Δόκτορ Παίδειους Παιδευόμενος, του ινστιτούτου παιδείας της σάμου με έδρα(κώλο) στην παραλία της γάγκου, από όπου άρχησε η αναζήτηση της παιδείας, επίσης συγραφέας της παραπάνω διατριβής.

Ανώνυμος είπε...

Αρκετα χρησιμο θα ελεγα το συγκεκριμενο αρθρο σας φιλτατε Ιωσηφ...Αυτο πιστευω θα παρακινησει ολους τους ποταπους απαιδευτους (λογω της πειστικοτητας σας) να εξεληχθουν σε χρησιμους και παιδευμενους πολιτες.. Τα θερμα μου συγχαρητηρια για την αναρτηση του αρθρου αυτου καθως και τις οδηγιες για την ευρεση παιδειας. Με εσας θα παμε μπροστα αφηνοντας πισω τους αμαθεις.

με πολλη αγαπη (για τη παιδεια)

Λεια.

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα κι εγώ, ως μέλος του ανώτατου ινστιτούτου ερευνών υπέρ της παιδείας (ΑΙΕΙΠ), να εκφράσω τη γνώμη μου απέναντι σ αυτό το σοβαρότατο προβλημα που μαστίζει του νέους της εποχης μας. η παιδεία, κάθε άλλο παρά ασήμαντο αγαθό είναι. πρέπει όλοι να αναζητήσουμε τρόπους να αποκτήσουμε παιδεία, ώστε να ξεχωρίσουμε μέσα από αυτή την άμορφη μάζα απαιδεύτων που μας περιτριγυρίζει. παραδείγματος χάριν, όταν είμαστε μέσα στην τάξη, δεν κλάνουμε θορυβωδώς. τον αμολάμε υποχθωνίως και κατηγορούμε τον μπροστιν΄μας για την αφόρητη μπόχα των αφοδευμάτων του. επίσης, όταν ο διευθυντής μας γκαρίζει στο μεγάφωνο, δεν μιλάμε οτέ στους δυπλανούς μας. αντίθετα, ουρλιάζουμε, ώστε να σιωπήσουν ακόμα και αυτοί οι αναιδέστατοι που το κάνουν. τέλος, ποτέ δεν ροχαλίζουμε στην ώρα της κοινωλιολογίας. μπορεί να ξυπνήσουμε τα υπόλοιπα ζώα που κοιμούνται. αυτές είναι μόνο μερικές απ τις άπειρες συμβουλές που θα σας διακρίνουν απ τη μάζα.

μετά τιμής και με εκτίμηση προς τον συναδελφο και συνερευνητή,

Πεπαιδευμενη Χαζηλαριν

Ανώνυμος είπε...

ayto to ar8ro einai pl oraio...tora 8a 3ero pos na diafila3o tn ametriti paidia pou exo....LOL

Ανώνυμος είπε...

koita ego prosopika otan o a3iologos dieu8intis mas milaei st megafono k akouo tn glikia anepanalipti fantastiki fonoula t prospa8o:1)n katalabo t leei 2)n figo oso pio makria ginete ap t megafona k 3)n paro tn dosi t iremistikou m gt meta ap tn tosi omorfia dn antexo......otan exo koinoniologia kaneis dn mporei n m empodisei ap t n dixno tn xara m stn ka8igitria (tn opoia simpa8o aperiorista parolo p einai tfeki) ka8os koimamai-paizo m tn diplani m-kano t m8m ts apomenis oras-trogontas........k exo ena erotima n sas 8eso kirie p.paideuomene...eimai apaideuti????

Ανώνυμος είπε...

Αξιαγάπητη Κα.Ανώνυμη,
Από όσα μου λέτε κάνετε ακριβός ότι κάνουν όλοι οι μαθητές παιδευμένοι και απαίδευτοι, σχετικά με το μικρόφωνο μιλάω.
Τώρα σε σχέση με την Κα. Πηνελόπη (έκανα έρυνες πάνω στο αντικείμενό της και ,όπως περίμενα, δεν έχει καθόλου παιδεία) όποτε δεν είσαι απαίδευτη, αλλά να προσέχεις μήν χάσεις την παιδεία σου.

Με πολύ σεβασμό Π.Παιδευόμενος
Υ.Γ. παρακαλώ αφήνετε και ένα ονοματάκι, τηλέφωνο , διεύθυνση, φωτογραφία, κάτι βρε αδερφέ...

Ανώνυμος είπε...

Koitakste... epeidi ego exo tonous paidias kai bariemai na tous koubalao... mporo na doso se opoion thelei kai episis mporo na tin xano oso thelo....

Επισης Ο/Η Δόκτορ Π.Παιδευόμενος ποιος ειναι?