Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Ταινία Μικρού Μήκους

Καταρχήν καλό μήνα και καλή απεργία την πρωτομαγιά!
Ας περάσω όμως στην δημοσίευση για την οποία θα αναστήθηκε αυτή η ανάρτηση, ένας πολύ κοντινός μου φίλος είχε μία πολύ καλή ιδέα όταν είδε μία ανακοίνωση για ένα διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους για νέα παιδιά. Ε λοιπόν να μην τα πολυλογώ είπε να πάρει μέρος, έκατσε και έγραψε ένα υπέροχο σενάριο ζήτησε βοήθεια από κάποιους ειδικούς (όπως την θεατρική ομάδα του γενικού λυκείου Σάμου) ώστε να βγάλει εις πέρας αυτή την πολύ ωραία προσπάθεια
Αύριο 1η Μαΐου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και σύντομα (μάλλον) θα μάθετε το πως πήγαν τα γυρίσματα κλπ. Φυσικά θα είμαστε υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και τεχνικού μας Chi, το πραγματικό όνομα θα το πω αν δεχτεί γιατί γκρινιάζει η μάνα μου που έχει διαδίκτυο-φοβία. Η θεατρική ομάδα που προανέφερα δέχτηκε να βοηθήσει και αυτός ο άθλος πραγματικά άθλος θα πραγματοποιηθεί!

1 σχόλιο:

poistakis είπε...

Γεια σου στενέ μου φίλε.... Θέλω να τονίσω πως ήσουν υπέροχος στα γυρίσματα και ελπίζω πέρα από αυτό να διεκδικήσουμε μια θέση ανάμεσα στις πρώτες… Ακόμη δεν έχουν τελειώσει τα γυρίσματα, έχουμε ένα μικρό μέρος της ταινίας να γυρίσουμε, όταν βρούμε τον απαιτούμενο χρόνο.. Βεβαίως αυτό πρέπει να γίνει πριν από την Παρασκευή γιατί την Παρασκευή λήγει η διορία που πρέπει να έχουν σταλεί οι ταινίες.. Από ότι καταλαβαίνουμε τα γυρίσματα γίνονται τελευταία στιγμή, γι’ αυτό ευθύνομαι εγώ επειδή δεν υπολόγισα σωστά τον χρόνο που απαιτούνταν… Ελπίζω να προλάβουμε να ετοιμάσουμε την ταινία πριν λήξει η προθεσμία και να την στείλουμε.. Παρόλα αυτά κάτι που παρέλειψα να αναφέρω ήταν η έκπληξη που είχα στο πρώτο γύρισμα, όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, δεν έκαναν φασαρία όπως με είχε προετοιμάσει κάποιος, και όλοι πραγματικά είχα την θέληση και την έχουν ακόμα να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν… Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όσους με στήριξαν, γέλασαν, προσπάθησαν, και πάνω απ’ όλα σε όσους ήταν πρόθυμη να πάρουν μέρος και πήραν σε μια ταινία που δεν ήξεραν την υπόθεση..